Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Absolut Citron

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Absolut Citron is een citroen en limoen op smaak gebrachte wodka met een intens pittige smaak die perfect is om wodka te mixen, het maken van cocktails, het mengen met een verscheidenheid aan sappen en kan ook on the rocks worden geserveerd.

Aantal

-
+
€ 15,95

In winkelwagen

Absolut Citron Informatie

Absolut Citron is de tweede gearomatiseerde wodka, die onder de merknaam van Absolut werd gelanceerd in 1988. Sinds die tijd is het uitgegroeid tot een van de meest populaire gearomatiseerde wodka in de wereld.

Zoals de naam al doet vermoeden, Absolut Citron is een citrus gearomatiseerde wodka met een gladde en zachte smaak, met een verse citroen en limoen karakter, perfect te mengen met een verscheidenheid aan sappen of te drinken on the rocks!

Absolut Citron Vodka heeft 3 belangrijke ingrediënten - citroen, limoen en de Absolut Vodka zelf. In tegenstelling tot andere wodka’s ,is het gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat het geen toegevoegde suiker.

Vodka Mix Drankjes Suggestie

Absolut Cosmopolitan

4 parts Absolut Citron

1 part fresh lime juice

1 ½ parts triple sec

2 parts cranberry juice

Absolut Citron Tonic

1 part Absolut Citron

3 parts tonic water

Absolut Citron Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?