Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Absolut Vodka Andy Warhol Edition

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Deze limited edition fles is gewijd aan een van de bekende kunstenaar Andy Warhol, die de eerste kunstenaar om een origineel kunstwerk voor Absolut creëren was.

Aantal

-
+
€ 23,95 € 14,95

In winkelwagen

Absolut Vodka Andy Warhol Edition Informatie

Absolut Vodka is een Zweedse wodka opgericht in 1879 door Lars Olsson Smith en wordt geproduceerd in de buurt van Åhus, in het zuiden van Zweden. Het werd ingevoerd om de mondiale markt in 1979 en uiteindelijk werd het de derde grootste merk van alcoholische dranken in de wereld na Bacardi en Smirnoff, en wordt verkocht in meer dan 126 landen.

Deze Zweedse wodka wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vooral uit water en wintertarwe, en het bevat geen toegevoegde suikers. In plaats van de gebruikelijke drie of vier keer, is dit wodka een oneindig gedistilleerd, waardoor het een rijke, volle en complexe, maar toch een soepele en zachte smaak met een uitgesproken karakter van graan, gevolgd door een hint van gedroogd fruit.

Wintertarwe verschilt van andere gewassen: het wordt gezaaid in de herfst en geoogst in de volgende herfst. Tussen deze dagen groeit het onder de Zweedse sneeuw wat goed is voor de ontwikkeling van haar harde korrel, perfect voor de onderscheidende smaak. Meer dan één kilogram graan wordt gebruikt in elk literfles.

Absolut Vodka mengt goed met andere aroma's, waardoor de smaak van je favoriete wodka cocktail wordt verbeterd.

Absolut Vodka Andy Warhol Edition Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?