Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Ciroc Vodka

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Ciroc ultra-premium vodka is glutenvrij en gemaakt van topkwaliteit Franse druiven. Het is vijf keer gedistilleerd om de kenmerkende smaak te krijgen met een bijzonder frisse, citrus smaak.

Aantal

-
+
€ 26,00 € 24,95

In winkelwagen

Ciroc Vodka Informatie

CIROC is een ultra-premium vodka merk in handen van de 's werelds grootste producent van sterke drank, Diageo. CIROC werd opgericht in Frankrijk, met de nadruk op een wodka van druiven in plaats van graan of aardappel gemeenschappelijk onder de meeste wodka te producenten. CIROC is gemaakt van fijne Franse druiven, waardoor het een rijke en zachte smaak heeft. De unieke destillatieproces zorgt voor de best mogelijke smaak. Het is vijf keer gedistilleerd en de vijfde en laatste distillatie vindt plaats in het Distillerie de Chevanceaux, een mooie distilleerderij diep in het Franse platteland. De laatste destillatie levert een kenmerkende smaak met een uitzonderlijk frisse, citrus smaak.

CIROC werd aanvankelijk in 2003 gelanceerd op de Noord-Amerikaanse markt, waar het voor het eerst een beroep deed op de beoogde stedelijke clientèle. Het werd ingevoerd om nachtclubs en locaties in de Verenigde Staten. In 2007 heeft, Sean ""Diddy"" Combs ingestemd om ambassadeur van Ciroc wodka te worden om het merk te bevorderen.

Ciroc Vodka Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?