Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Finlandia Vodka

1 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Het merk Finlandia werd in 1970 opgericht door Alko in Finland. Het is gemaakt van de fijnste zes-rij gerst en glaciaal bronwater met behulp van multi-druk destillatie systeem.

Aantal

-
+
€ 18,50 € 16,00

In winkelwagen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Finlandia Vodka Informatie

Finlandia Vodka is een beroemde Finse wodka geproduceerd uit zes-rij gerst en glaciaal bronwater met behulp van een multi-druk destillatie systeem. Het merk Finlandia werd in 1970 opgericht door Alko. Een jaar later, werd het merk de eerste Scandinavische wodka die werd verkocht in de Verenigde Staten. In 2004, de private Amerikaanse Brown-Forman Corporation verwierf 100% van Finlandia Vodka Worldwide.

Finlandia is beschikbaar in zuivere vorm (gedestilleerd alcohol + water) en in verschillende smaken zoals Finlandia Cranberry, Finlandia Lime, Finlandia Mango, Finlandia Redberry, Finlandia Grapefruit, Finlandia Blackcurrant, Finlandia Tangerine, Finlandia Raspberry, Finlandia Coconut, Finlandia Nordic Berries (Lingonberries, cloudberries, en bilberries flavored vodka).

Finlandia Vodka Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?