Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Grey Goose Vodka

1.5 L, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Grey Goose Vodka is een van de snelst groeiende en de meest populaire super premium vodka merk in de wereld. Deze premium wodka wordt gemaakt van de beste Franse tarwe, dezelfde tarwe wordt gebruikt in de beste franse brood en gebak. Grey Goose wodka wordt vijf keer gedistilleerd en verwerft daarmee de zachte smaak.

Aantal

-
+
€ 76,95

In winkelwagen

Grey Goose Vodka Informatie

Grey Goose Vodka werd opgericht in 1996 door Sidney Frank met een idee om een luxe wodka voor de Amerikaanse markt te ontwikkelen. Na de lancering op de Amerikaanse markt in 1997 is Grey Goose erg populair geworden en werd het uitgeroepen tot de best smakende wodka in de wereld door de Beverage Testing Institute in 1998.

Dit is de eerste Franse Vodka die de best verkopende premium merk wodka in de wereld is geworden. Alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt om Grey Goose wodka de gladheid en eigen karakter met de hoogste kwaliteit te geven. Elke druppel van Grey Goose is gemaakt van de zachte winter tarwe die geteeld is in Picardië, Frankrijk en het water wordt gebruikt om de wodka te produceren is afkomstig van natuurlijke bronnen in Frankrijk gefilterd door Champagne kalksteen.

Nadat de tarwekorrel wordt gefermenteerd en gedistilleerd in een high-proof,wordt het gemengd met de natuurlijke bronwater. Na het fermentatieproces, wordt het brood-wijn gedistilleerd in vijf stappen. De wodka wordt gefiltreerd door een koperen filtersysteem om extra smaak geven. Dat water wordt vervolgens gefiltreerd om onzuiverheden te verwijderen.

Tasting Notes

Nose:  Clear, fresh with an elegant floral aroma accented by a subtle citrus note.

Palate:  Initially soft with a gentle sweetness that gradually envelops the mouth—smooth and rounded texture with a hint of almond.

Finish:  Fresh and bright throughout with a long, satisfying finish.

Grey Goose Vodka Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?