Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Pravda Citron Vodka

700 ml, 37.5%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Een premium vodka gemaakt van speciale kleine citroenschillen, gedestilleerd met Pravda Vodka voor een zacht citroensmaak.

Aantal

-
+
€ 16,99

In winkelwagen

Pravda Citron Vodka Informatie

Pravda Vodka is een wodka de geproduceerd is in de regio Zuid-Polen. Het is gemaakt in kleine series onder de strikte leiding van de zesde generatie meester distilleerder.

Het geheim van Pravda Vodka is de unieke vijf stappen destillatieproces van zoet, late oogst rogge uit de nabijgelegen Wielkopolska velden en water uit de Karpaten. De speciale houtskool wordt gebruikt om verontreinigingen in het mengsel van de drank en het water te verwijderen. De gecombineerde water en houtskool worden vervolgens door ultra-technische filters onder hoge druk koud gestabiliseerd. Dit geeft een unieke en speciale zuivering van een wodka.

Elke fles Pravda wordt zes maanden na de productie gehouden voordat het wordt vrijgegeven. Aan het einde van de zes maanden wordt geproefd door negen proevers. Ze gaan door een proeverij proces voor de neus, geur, enz., Om te zorgen dat smaakt hetzelfde is. Als een van de panelleden niet het gevoel heeft dat de kwaliteit helemaal glad, zuiver, gebrek aan hardheid, dan wordt het niet verkocht in de markt. Het wordt gedumpt en vernietigd.

Pravda Vodka werd geselecteerd als de beste luxe Vodka in 2004 door de experts van de World Beverage Kampioenschappen in San Francisco.

Pravda Citron Vodka Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?