Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Puschkin Vodka

1 L, 37.5%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Puschkin Vodka heeft een klassieke, zachte smaak die afkomstig is van de fijnste natuurlijke ingrediënten en het zuiverste bronwater.

Aantal

-
+
€ 13,50

In winkelwagen

Puschkin Vodka Informatie

Puschkin Vodka is een beroemde wodka uit Duitsland die wordt gedistilleerd met een ongewijzigd recept sinds 1929. Puschkin is driemaal gedistilleerd en meerdere malen gefilterd. De laatste filtering gebeurt door middel van ijsfiltratie. Deze techniek is gebaseerd op een oude Russische traditie waarbij een houten vat gevuld met wodka nachts buiten in de vrieskou wordt geplaatst. Verontreinigingen in de wodka worden afgezet door de koude tegen de wanden van het vat, zodat de volgende dag de pure wodka kan worden afgevoerd.

De ijsfiltratie proces die op wordt Puschkin toegepast, is de moderne variant van de bovenstaande methode. Het is een kostbaar en tijdrovend proces waarbij men de wodka destillaat op een zodanig lage temperatuur zet dat zelfs kleinste verontreinigingen tegen de wand van het ijskoude filtratie tanks invriezen. Deze onzuiverheden worden vervolgens gefiltreerd uit het destillaat en dat resulteert in een zuivere en pure wodka.

Puschkin Vodka Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?