Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Russian Standard Vodka

700 ml, 40%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Russian Standard Vodka is een van de top Russische wodka merken die gemaakt is van de fijnste wintertarwe en glaciale water waardoor het een zachte smaak heeft.

Aantal

-
+
€ 11,95 € 11,50

In winkelwagen

Russian Standard Vodka Informatie

Russian Standard Vodka is een van de top premium wodka merken in de Russische markt. Het merk werd geïntroduceerd als de 'Russian Standard' vodka in 1998 door de Russische bedrijf Standard. De productie van de Russische Standard Original heeft vier fasen:

Pureren en fermenteren

Fijne kwaliteit tarwe, geteeld op de rijke zwarte aarde van de Russische steppen, wordt gebruikt omdat die bijdraagt aan het unieke zintuiglijke profiel en smaak.

Destillatie en rectificatie

DeDe wodka wordt vier keer gedistilleerd in de distilleerderij in Sint-Petersburg-stand met de techniek om de zuiverheid en gladheid te bereiken. Daarna wordt het gemengd met water van het meer van Ladoga, die zeer weinig verontreinigingen bevat. Zijn enorme granieten wastafel, gecreëerd door gletsjers in de laatste ijstijd, behoudt de zachtheid van het water.

Filtratie en ontspanning

Het product wordt vervolgens viermaal gefiltreerd tot houtskool om de vloeistof van onzuiverheden te reinigen en voor absolute transparantie. Zilver wordt gebruikt als een effectief antimicrobieel middel om de wodka verder te verfijnen. De wodka gaat door een laatste, unieke proces genaamd ontspanning, waarbij de vloeistof rijpt en de ingrediënten met elkaar worden gemengd voor een perfecte balans en gladheid.

Bottelen en verpakken

De wodka is dan gebotteld en gestempeld met een certificaat van oorsprong (een garantie door de Russische regering dat onze wodka is 100% Russisch.

Russian Standard Vodka Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?