Let op: Product foto's zijn slechts ter illustratie. Werkelijke product kan variëren.

Smirnoff Vodka

1 L, 38%

Geen beoordelingen | Schrijf uw review

Smirnoff Red Vodka is de beste verkopende vodka van alle tijden. Deze beroemde Russische Wodka wordt gemaakt van hoogwaardige mais als belangrijkste ingrediënt. Na de drievoudige distilattie proces wodt houtskool gebruikt voor de filtratie proces waardoor Smirnoff wodka een unieke smaak krijgt.

Aantal

-
+
€ 15,00

In winkelwagen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Smirnoff Vodka Informatie

Smirnoff Wodka is de meest bekende en best verkochte wodka ter wereld. Het merk Smirnoff werd in 1864 opgericht door Piotr Arseneevich (PA) Smirnov en het duurde niet lang voordat hij een van de meest beroemde wodka beleidsmakers in Rusland werd. Later, nadat de stokerijen in Rusland werden stilgelegd, ontvluchten PA's zoon Vladimir uit Rusland en vestigde zich uiteindelijk in Frankrijk, waar hij wodka verkocht onder de naam ""Smirnoff"". Sindsdien is de populariteit van Smirnoff’s toegenomen in spruitstukken en wordt het nu verdeeld in 130 landen. Het wordt geproduceerd in verschillende landen, waaronder India, Ierland, Italië, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Smirnoff was de eerste bedrijf om houtskool te gebruiken als filter voor wodka. Het is glutenvrij als het wordt gedistilleerd uit maïs en is verkrijgbaar in verschillende smaken. De meest bekende is Smirnoff Red, ook wel bekend als Smirnoff wodka No. 21.

Smirnoff Vodka Beoordelen

No reviews

Schrijf de eerste review over dit product

Mijn verlanglijst

loader
Scroll To Top

Welkom bij Djambo Slijterij, De Goedkoopste Slijterij van Den Haag.

LEEFTIJD VALIDATIE

DJambo Slijterij verkoopt geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar, omdat dit schadelijk is voor je gezondheid en wettelijk verboden is.

Ben Je Ouder Dan 18 Jaar?