Bezorging

We leveren in Nederland, België en Luxemburg.

Wegens drukte bij PostNL kan het zijn dat uw bestelling wat vertraging kan oplopen. Onze excuses hiervoor.

Het hangt af van het verzendadres en de geselecteerde bezorgoptie. Met lokale bezorgoptie wordt de bestelling binnen 1-2 dagen geleverd. Met standaard verzendoptie worden de bestellingen doorgaans binnen 2-5 werkdagen geleverd.

Als je bestelling is verzonden ontvang je een Track & Trace code per mail, om je pakket te volgen.

Als je niet thuis bent, probeert PostNL het pakket te bezorgen bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt je pakket op een PostNL-punt bij je in de buurt afgegeven.

Als je bestelling bij een PostNL-punt is afgeleverd, kun je het pakketje binnen één week ophalen. Daarna gaat het pakket automatisch retour. Dit zie je dan als status bij je Track & Trace. Wanneer wij het pakket retour hebben gekregen, crediteren wij de producten en worden er €7,95 administratiekosten in rekening gebracht.

Let op: wij ontvangen geen bericht van PostNL wanneer je pakket retour gaat, dus houdt je Track & Trace goed in de gaten.

Ja, je kunt je bestelling binnen de openingstijden van de winkel afhalen in onze winkel.

Producten

Alle prijzen zijn die weergegeven op onze webwinkel zijn inclusief BTW maar exclusief verzendkosten, die wordt berekend op basis van de afstand tussen afleverlocatie en onze winkel.

Bestellen

U ontvangt een bevestiging e-mail ontvangen nadat u een bestelling heeft geplaatst. U ontvangt een afzonderlijke e-mail waarin wordt bevestigd dat uw bestelling klaar is voor verzending of afhaling.

Ja, u kunt een enkele fles bestellen maar de totale bestelling moet meer dan €15 zijn.

Retourneren

Wij accepteren helaas geen retourzendingen, tenzij het een vergissing is van de Djambo Slijterij verpakkingsteam.

Als u een klacht heeft over een bepaalde item, vragen wij u contact op te nemen met de klantenservice op contact pagina. Wij streven ernaar om u te voorzien van een passende oplossing.

Bel Ons

+31 - 70 336 0260

Schrijf ons

Ga naar Klantenservice